Advertisement

Αεκ Βελεζ : ιστορικος ποδοσφαιρου: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ ... : Ανοιχτό το θέμα της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Αεκ Βελεζ : ιστορικος ποδοσφαιρου: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ ... : Ανοιχτό το θέμα της τηλεοπτικής μετάδοσης.. Αν η αεκ τα καταφέρει και πάρει την πρόκριση σε βάρος της βέλεζ θα παίξει κόντρα στον νικητή του ζευγαριού της. Ανοιχτό το θέμα της τηλεοπτικής μετάδοσης. Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Η αεκ δεν υπολογίζει στον ολεγκ νταντσένκο για το αυριανό (21:00) ματς με την βελέζ στο οακα το όνομα του ολεγκ νταντσένκο προστέθηκε στη λίστα των απουσιών για την αεκ ενόψει του αγώνα. Λίγη αεκ λίγοι παικτες λίγος προπονητής.

Σταδιακά, όσο περνούσε η ώρα. Τα πλάνα του χωρίς έναν έλληνα βασικό του καταστρώνει εν όψει της. Από το γκρμπάβιτσα στάντιον του σεράγεβο αρχίζει απόψε η αεκ την ευρωπαϊκή της περιπέτεια. Xωρίς ράντοβατς με αεκ, αναβλήθηκε το ντέρμπι! Η ενωση θέλει να κλειδώσει από σήμερα την πρόκριση με ένα αποτέλεσμα που θα της.

Σπάνιες φωτογραφίες της Σκεπαστής των '80s
Σπάνιες φωτογραφίες της Σκεπαστής των '80s from www.aek-live.gr
Από το γκρμπάβιτσα στάντιον του σεράγεβο αρχίζει απόψε η αεκ την ευρωπαϊκή της περιπέτεια. Η αεκ φιλοξενεί την βελέζ μοστάρ στο οακα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του conference league, με την ομάδα του βλάνταν μιλόγεβιτς να καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της. Φάνηκε αρκετά επιπόλαιη, «μάσησε» από τον ενθουσιασμό και την ορμητικότητα της βελέζ και μπήκε ιδιαίτερα νωθρά στο γήπεδο. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα οδεύουν προς την cosmotetv η. Xωρίς ράντοβατς με αεκ, αναβλήθηκε το ντέρμπι! Τα πλάνα του χωρίς έναν έλληνα βασικό του καταστρώνει εν όψει της. Η αεκ δεν υπολογίζει στον ολεγκ νταντσένκο για το αυριανό (21:00) ματς με την βελέζ στο οακα το όνομα του ολεγκ νταντσένκο προστέθηκε στη λίστα των απουσιών για την αεκ ενόψει του αγώνα. Τεράστια ευκαιρία για την βελέζ.

Βελεζ αεκ, aek, conference league, velez aek, velez mostar, βελεζ αεκ μεταδοση, αεκ καναλι, aek velez.

Η αεκ δεν υπολογίζει στον ολεγκ νταντσένκο για το αυριανό (21:00) ματς με την βελέζ στο οακα το όνομα του ολεγκ νταντσένκο προστέθηκε στη λίστα των απουσιών για την αεκ ενόψει του αγώνα. Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Όταν μπήκε στον χάρτη χάρη στον μπάγεβιτς και την παρέα του. Δεν προλαβαίνει την ρεβάνς με την βελέζ ο γαλανόπουλος. Κάποια βέλεζ με μπάτζετ 250.000€ την έβγαλε εκτός ευρώπης από ιούλιο μήνα, με βασανιστικό τρόπο στα πέναλτι. Μπορεί να απομένουν σχεδόν 24ωρες για την σέντρα στο ματς της αεκ κόντρα στη βελέζ, όμως ακόμα υπάρχει… θέμα. Τα πλάνα του χωρίς έναν έλληνα βασικό του καταστρώνει εν όψει της. Η αεκ φιλοξενεί την βελέζ μοστάρ στο οακα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του conference league, με την ομάδα του βλάνταν μιλόγεβιτς να καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της. Μπλεξίματα για την αεκ ενόψει της ρεβάνς στο οακα σε μια εβδομάδα! Από το γκρμπάβιτσα στάντιον του σεράγεβο αρχίζει απόψε η αεκ την ευρωπαϊκή της περιπέτεια. Αν η αεκ τα καταφέρει και πάρει την πρόκριση σε βάρος της βέλεζ θα παίξει κόντρα στον νικητή του ζευγαριού της. Αυτές είναι οι εξωφρενικές απαιτήσεις των βόσνιων για τη μετάδοση του αγώνα! Σταδιακά, όσο περνούσε η ώρα.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα της ένωσης στο σεράγεβο. Η αεκ φιλοξενεί την βελέζ μοστάρ στο οακα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του conference league, με την ομάδα του βλάνταν μιλόγεβιτς να καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της. Το ντεμπούτο του βαουλέτ στους ολυμπιακούς. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα οδεύουν προς την cosmotetv η. Τα πλάνα του χωρίς έναν έλληνα βασικό του καταστρώνει εν όψει της.

Απογοητευμένος ο κόσμος της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο μετά ...
Απογοητευμένος ο κόσμος της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο μετά ... from kitenimerosi.gr
Ο βεχάμποβιτς έκανε ό,τι ήθελε από αριστερά μέσα. Με σίγουρη τηλεοπτική μετάδοση και σκωτσέζο ρέφερι. Τεράστια ευκαιρία για την βελέζ. Η αεκ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο uefa conference league απέναντι στην βελέζ μόσταρ στο σαράγεβο. Αν η αεκ τα καταφέρει και πάρει την πρόκριση σε βάρος της βέλεζ θα παίξει κόντρα στον νικητή του ζευγαριού της. Αυτές είναι οι εξωφρενικές απαιτήσεις των βόσνιων για τη μετάδοση του αγώνα! Η αεκ φιλοξενεί την βελέζ μοστάρ στο οακα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του conference league, με την ομάδα του βλάνταν μιλόγεβιτς να καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της. Βελεζ αεκ, aek, conference league, velez aek, velez mostar, βελεζ αεκ μεταδοση, αεκ καναλι, aek velez.

Φάνηκε αρκετά επιπόλαιη, «μάσησε» από τον ενθουσιασμό και την ορμητικότητα της βελέζ και μπήκε ιδιαίτερα νωθρά στο γήπεδο.

Η αεκ φιλοξενεί την βελέζ μοστάρ στο οακα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του conference league, με την ομάδα του βλάνταν μιλόγεβιτς να καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της. Από το σεράγιεβο αρχίζουν οι επίσημες φετινές υποχρεώσεις της αεκ του βλάνταν μιλόγιεβιτς με τη βελέζ μόσταρ να. Κάποια βέλεζ με μπάτζετ 250.000€ την έβγαλε εκτός ευρώπης από ιούλιο μήνα, με βασανιστικό τρόπο στα πέναλτι. Μπορεί να απομένουν σχεδόν 24ωρες για την σέντρα στο ματς της αεκ κόντρα στη βελέζ, όμως ακόμα υπάρχει… θέμα. Από το γκρμπάβιτσα στάντιον του σεράγεβο αρχίζει απόψε η αεκ την ευρωπαϊκή της περιπέτεια. Αν η αεκ τα καταφέρει και πάρει την πρόκριση σε βάρος της βέλεζ θα παίξει κόντρα στον νικητή του ζευγαριού της. Η αεκ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο uefa conference league απέναντι στην βελέζ μόσταρ στο σαράγεβο. Ο βεχάμποβιτς έκανε ό,τι ήθελε από αριστερά μέσα. Φάνηκε αρκετά επιπόλαιη, «μάσησε» από τον ενθουσιασμό και την ορμητικότητα της βελέζ και μπήκε ιδιαίτερα νωθρά στο γήπεδο. Μπλεξίματα για την αεκ ενόψει της ρεβάνς στο οακα σε μια εβδομάδα! Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα της ένωσης στο σεράγεβο. Αυτές είναι οι εξωφρενικές απαιτήσεις των βόσνιων για τη μετάδοση του αγώνα! Λίγη αεκ λίγοι παικτες λίγος προπονητής.

Από το σεράγιεβο αρχίζουν οι επίσημες φετινές υποχρεώσεις της αεκ του βλάνταν μιλόγιεβιτς με τη βελέζ μόσταρ να. Xωρίς ράντοβατς με αεκ, αναβλήθηκε το ντέρμπι! Η αεκ δεν υπολογίζει στον ολεγκ νταντσένκο για το αυριανό (21:00) ματς με την βελέζ στο οακα το όνομα του ολεγκ νταντσένκο προστέθηκε στη λίστα των απουσιών για την αεκ ενόψει του αγώνα. Δεν προλαβαίνει την ρεβάνς με την βελέζ ο γαλανόπουλος. Η αεκ φιλοξενεί την βελέζ μοστάρ στο οακα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του conference league, με την ομάδα του βλάνταν μιλόγεβιτς να καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της.

Παναθηναϊκος: ΒΕΛΕΖ - ΑΕΚ Live Streaming • NewsPAO
Παναθηναϊκος: ΒΕΛΕΖ - ΑΕΚ Live Streaming • NewsPAO from newspao.gr
Λίγη αεκ λίγοι παικτες λίγος προπονητής. Η αεκ φιλοξενεί την βελέζ μοστάρ στο οακα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του conference league, με την ομάδα του βλάνταν μιλόγεβιτς να καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της. Η αεκ δεν ήταν πειστική στο ξεκίνημα. Ο βεχάμποβιτς έκανε ό,τι ήθελε από αριστερά μέσα. Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα οδεύουν προς την cosmotetv η. Xωρίς ράντοβατς με αεκ, αναβλήθηκε το ντέρμπι! Η ενωση θέλει να κλειδώσει από σήμερα την πρόκριση με ένα αποτέλεσμα που θα της.

Το ντεμπούτο του βαουλέτ στους ολυμπιακούς.

Η σελίδα της ομάδας αεκ στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Όταν μπήκε στον χάρτη χάρη στον μπάγεβιτς και την παρέα του. Αυτά τα μάτς μπαίνεις και τα καθαρίζεις με αζαξ με διπλό περιμένουν να περάσουν την βελέζ και μετά να πάρουν παίχτες;μα και την βελέζ με τι παίχτες θα την. Η αεκ δεν υπολογίζει στον ολεγκ νταντσένκο για το αυριανό (21:00) ματς με την βελέζ στο οακα το όνομα του ολεγκ νταντσένκο προστέθηκε στη λίστα των απουσιών για την αεκ ενόψει του αγώνα. Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Από το γκρμπάβιτσα στάντιον του σεράγεβο αρχίζει απόψε η αεκ την ευρωπαϊκή της περιπέτεια. Με σίγουρη τηλεοπτική μετάδοση και σκωτσέζο ρέφερι. Αυτές είναι οι εξωφρενικές απαιτήσεις των βόσνιων για τη μετάδοση του αγώνα! Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα της ένωσης στο σεράγεβο. Κάποια βέλεζ με μπάτζετ 250.000€ την έβγαλε εκτός ευρώπης από ιούλιο μήνα, με βασανιστικό τρόπο στα πέναλτι. Η αεκ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο uefa conference league απέναντι στην βελέζ μόσταρ στο σαράγεβο. Σταδιακά, όσο περνούσε η ώρα. Το ντεμπούτο του βαουλέτ στους ολυμπιακούς.

Posting Komentar

0 Komentar